Rodinný dům Vojslavice

K prodeji nabízíme rodinný dům o dispozici 5+1, ke kterému náleží další 4 místnosti ve sklepě, včetně garáže a finské sauny, nebo také zahradní domek s garáží, dílnou a dřevníkem. Celková plocha je pozemku je 2 510 m2, užitná plocha domu 320 m2. Kolaudovaný v roce 2017. Dům se prodává kompletně vybaven. Veškerý dřevěný nábytek, schodiště nebo obklady a podobné, jsou vyrobeny truhlářem na míru. 

V 1.NP nalezneme předsíň s chodbou, koupelnou a toaletou. Prostorná kuchyně vyrobena na míru s kuchyňským stolem, obývací místnost s funkčními krbovými kamny obloženy kachlemi, z tohoto pokoje je výstup na balkon. Dále je zde prostorná ložnice s úložnými prostory a velkou postelí. 

Ve 2.NP opět nalezneme koupelnu a oddělenou toaletu, dále je zde situovaná pokoj, do kterého jsou přivedeny a připraveny odpady pro případnou kuchyni, v případě využití jako vícegeneračního domu. Dále velká obývací místnost se sedací soupravou a nádherným výhledem do přírody. Poslední pokoj s postelí a opět výhledem na celou zahradu a protilehlé kopce. Z 2.NP je výstup na půdu, kde je možná další půdní vestavba. 

V přízemí nalezneme vjezd a prostorou garáž, velkou dílnu, prádelnu, 2 komory a místnost s kotlem na lehký topný olej. V současné situaci navyšování cen všech energií může být právě toto výhodou. Dále zde nalezneme finskou saunu a také k ní přilehlou sprchu, pro pohodové zimní večery (sauna pro 4 osoby).

Na zahradě nalezneme zahradní domek s garáží, ve které je pro vás připraven zahradní traktorek pro sečení trávy, také klasická a strunová sekačka, nebo spousta zahradního nářadí. Dále v domku nalezneme další dílnu, prostorný dřevník se zásobou dřeva a malou půdu. 

Dále na pozemku můžeme pergolu s osvětlením, posezením a také grilem a malou udírnou, vhodnou pro večery s rodinou, přáteli, nebo jen pro příjemné posezení. Před pergolou se nachází venkovní sprcha na osvěžení při horkých letních dnech. 

Obec Vojslavice se nachází v okrese Pelhřimov, do kterého se dostanete za 10 minut autem, stejně jako blízký Humpolec. Do 10 minut autem se také dostanete na dálnici D1, odkud je to hodina jak do Brna, tak do Prahy. V okolí domu se nachází nádherná příroda s možností procházek. Jen pár metrů pod domem se nachází vodní nádrž Švihov.

Tento dům nabízí nespočet dalších možností, pokud vás zajímají bližší informace, které tento inzerát neobsahuje, získáte je u realitního makléře! K nastěhování ihned.

0
+ 3% Provize