RŘD 4+KK v Malešovicích

Přehrát video o malešovice

4+KK

Užitná plocha 133 m2

Až 4 parkovací stání

K prodeji nabízíme rodinný dům o dispozici 4+KK, ke kterému náleží 2 parkovací místa před domem a malá zahrada za domem. Celková plocha je pozemku je 211 m2, užitná plocha domu 133 m2, zahrada za domem má 62 m2. Nábytek v domě je vyráběn na míru, také kuchyně.

V 1.NP nalezneme předsíň s chodbou, koupelnou vybavenou sprchovým koutem a toaletou . Kuchyně je vybavena indukční deskou, elektrickou troubou, lednicí s mrazákem a mikrovlnnou troubou. Pracovní deska vyrobena z mramoru. Je zde spousta úložného prostoru na veškeré kuchyňské vybavení. Kuchyně je vybavena LED světly pro lepší viditelnost na pracovní desku. Kuchyni od obývací části dělí bar se 2 barovými židlemi. Prostorná obývací místnost má téměř 50 m2, je vybaven jídelním stolem, sedací soupravou a klimatizací. Stěny obloženy dřevem na míru. Za televizí LED pásek pro lepší osvětlení. Z obývací místnosti je vstup na zahradu velkými francouzskými okny, orientovány na SV. Nalezneme zde také komoru, která se dá využít jako úložný prostor, nebo třeba menší šatník.

Ve 2.NP jsou 3 pokoje, z toho jeden využíván v současnosti jako studio, není však problém s předěláním na cokoli si budete přát. Z chodby se lze dostat do dalších 2 pokojů a také do prostorné šatny, která je velkou výhodou v tomto domě. Dále zde nalezneme druhou koupelnu, tentokrát s vanou a další místnost, v tomto případě spíše technickou, na odkládání potřebného. Okna pokoje a studia jsou orientovány na SV, okna ložnice a koupelny jsou orientována na SZ.

V celém tomto domě je podlahové topení, regulovatelné v každé místnosti separátně. Dům má instalován vodní filtr, který zabraňuje přívodu vodního kamene, díky filtru v domě není také tvrdá voda (změkčovač vody). Dům je také připojený na optický kabel, čímž zde lze dosáhnout vysokých rychlostí internetového připojení. V domě je kvalitní, vinylová podlaha, odolná proti škrábání a jiným vadám. Obě koupelny jsou obloženy kvalitní keramikou a kamenem pro dlouhou výdrž materiálu. Z druhého patra je poté vstup na prostornou půdu, kde lze uložit co vás jen napadne. Tento dům je PENB označován jako třída B, velmi úsporná, v dnešní době může být výhodou.

Malešovice jsou malá, klidná obec, nacházející se 15-20 minut jízdy autem od Brna. Žije zde 765 obyvatel. Přímo u domu se nachází Mateřská škola. Okolí je velmi vhodné pro procházky, můžete zde využít dětská hřiště nebo také rybníky, kterých je v okolí nespočet. V Malešovicích najdeme také obchod, pro větší nákupy jsou vhodné Pohořelice, přibližně 5 minut cesty autem. 

Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře a tento nádherný dům si prohlédnout osobně.

+ provize 300.000 Kč + DPH
0

Mám zájem o tuto nemovitost.