OV 2+1 Svojsíkova, Ostrava- Poruba

2+1, 55 m2

Připraven k rekonstrukci

Parkovací stání před domem

K prodeji nabízíme byt o dispozici 2+1, s užitnou plochou přibližně 55 m2. Byt se nachází v 5.NP bytového domu, k dispozici také sklepní kóje o velikosti přibližně 3 m2.

Byt je vhodný jako investiční příležitost, také ale k vlastnímu bydlení. Byt je připojen na všechny inženýrské sítě, topení dálkové z teplárny Třebovice.

Přibližně 10 let zpět v domě proběhla rekonstrukce stoupaček, zateplení domu, výměna oken a balkonů. Byt jako takový je v původním stavu, oddělená toaleta, umakartové jádro. Původní kuchyně.

Byt jako takový se nabízí zařízen vybavením, které se nachází na fotografiích, po případné domluvě lze řešit. Byt je připraven k rekonstrukci, nicméně vše v bytě je v tuto chvíli funkční a připraveno k okamžitému využití.

Tento světlý a prostorný byt s dvěma pokoji je ideální volbou pro rodiny i jednotlivce. Díky výhodné poloze v blízkosti veřejné dopravy, obchodů a škol je tato lokalita skvělým místem k bydlení.

Co se týče nákupů a služeb, v okolí najdete různé obchody, supermarkety a restaurace, které uspokojí vaše potřeby v každodenním životě. Když máte chuť na relaxaci a volný čas, můžete si užívat nedaleké parky a zelené plochy, které jsou skvělým místem pro procházky a sportovní aktivity.

Nechte se okouzlit tímto příjemným domovem v Porubě , kde budete mít vše, co potřebujete, na dosah ruky.

Celková investice

Kupní cena
0
Provize včetně DPH
0
Celková investice
0

Mám zájem o tuto nemovitost.